افزونه وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که امکانات زیادی در اختیارمان قرار می دهد. کافی است وردپرس را نصب کنیم. قالب مورد نظر را نصب و فعال کنیم و شروع به فعالیت کنیم. اما فرض کنیم بخواهیم یک امکان به امکانات وردپرس اضافه کنیم. مثلا یک سایت تخصصی داریم که نیاز است گاهی کدهایی در سایت نمایش دهیم. یا مثلا برای جلوگیری از خطرات احتمالی حذف اطلاعات از هاست به یک سیستم بکاپ گیری خودکار برای وردپرس نیازمندیم. یا قصد داریم از زمینه های دلخواه برای سهولت در ثبت اطلاعات مثل لینک های دانلود در نوشته استفاده کنیم. یا قصد راه اندازی سیستم تیکت پشتیبانی یا تماس با ما داشته باشیم. شاید هم بخواهیم سیستم مدیریت وردپرس را به یک فروشگاه قدرتمند تبدیل کنیم. راه حل همه این نیاز ها افزونه یا پلاگین  می باشد.

 

تعریف افزونه وردپرس

افزونه یا به انگلیسی Plugin فایل های نصبی هستند که بر روی وردپرس نصب می شوند. افزونه ها امکاناتی را به سایت  اضافه می کنند یا تغییراتی را در سایت وردپرسی ایجاد می کنند. در جامعه وردپرس یک شعار است که می گوید “برای هر کاری افزونه ای وجود دارد”. افزونه برای کاربران وردپرس یا به قولی مدیران سایت وردپرسی امکان افزودن ویژگی ها و امکاناتی به سایت را فراهم می کند. بدون اینکه حتی مدیر سایت نیاز به داشتن دانش برنامه نویسی باشد.

 

یک مثال

بگذارید به این سوال که افزونه  چیست یا پلاگین وردپرس چیست با یک مثال هم پاسخ دهیم. فرض کنید یک سایت وردپرسی داریم. وردپرس و کلیه امکانات اولیه ای که در اختیار ما قرار می دهد را مثل یک کامپیوتر شخصی در نظر می گیریم.

کلیه امکانات اولیه مثل بخش پیشخوان، نوشته ها، برگه ها و دیگاه ها و… را به عنوان قطعات سخت افزاری تشکیل دهنده این سیستم در نظر می گیریم. وردپرس با این امکانات، به طور کلی کامل و قابل استفاده برای عموم می باشد. همانند یک کامپیوتر با امکانات اولیه آن که قابل استفاده برای کارهای روزمره است.

حال فرض کنید برای اینکه مثلا بخواهیم صوت خود را با کیفیت بالا ضبط کنیم. یا نیاز داشته باشیم با کامپیوتر خود ارتباط تصویری از طریق اینترنت برقرار کنیم. برای این منظور نیاز است کامپیوتر خود را ارتقا دهیم. مثلا یک کارت صوت حرفه ای، وبکم و مودم اینترنت تهیه کنیم. در مورد وردپرس نیز چنین است. مثلا اضافه کردن امکانات حرفه ای ساخت فرم یا راه اندازی عضویت ویژه در سایت و… این ها همه امکانات اضافی برای افزایش کارکرد سایت محسوب می شوند.  این امکانات به طور پیش فرض در وردپرس وجود ندارند. به نرم افزارهای جانبی قابل نصب روی وردپرس که امکانات وردپرس را ارتقا می دهند پلاگین یا افزونه می گوییم.

نصب افزونه یکی دیگر از امکانات وردپرس است که موجب انعطاف آن شده است. افزونه در واقع ترجمه فارسی Plugin یا پلاگین می باشد.با نصب افزونه جدید در وردپرس، امکانات سایت اضافه می شود یا تغییراتی در ساختار آن ایجاد می گردد. این امکان نیز دلیلی برا انعطاف بالا در شخصی سازی امکانات سایت وردپرسی می باشد. امکان افزودن امکانات به سایت وردپرسی بدون دانش برنامه نویسی!

 

آموزش نصب افزونه در وردپرس به 2 روش

در این آموزش قصد داریم روش های نصب پلاگین در وردپرس را بررسی کنیم. برای این منظور روش های نصب را لیست می کنیم. سپس به آموزش 2 روش نصب افزونه می پردازیم. نصب افزونه همانند نصب قالب می باشد. در حالت کلی 2 نوع افزونه داریم. افزونه رایگان وردپرس و افزونه حرفه ای وردپرس. برای نصب افزونه نیز همانطور که اشاره شد 2 روش پیش روی ما است. روش های نصب افزونه در ادامه لیست شده اند.

  • نصب افزونه  از پیشخوان مدیریت وردپرس
  • نصب افزونه از طریق هاست

 

آموزش نصب افزونه از پیشخوان مدیریت 

خوب در این قسمت می رسیم به آموزش نصب افزونه  از پیشخوان مدیریت . در ادامه مقاله نیز آموزش نصب وردپرس از طریق هاست را نیز بررسی می کنیم. پیش از هر چیز برای نصب افزونه باید به این نکته توجه کنیم که افزونه رایگان و در مخزن وردپرس موجود است یا خیر. اگر افزونه رایگان و در مخزن وردپرس موجود باشد باید نام افزونه در مخزن  را بدانیم. نصب افزونه های موجود در مخزن وردپرس بدون نیاز به دانلود و آپلود صورت می گیرد. همچنین می توانیم فایل فشرده افزونه را از مخزن  دانلود و در اختیار داشته باشیم. نصب افزونه حرفه ای که رایگان نیست نیز از طریق پیشخوان ممکن است. برای این منظور نیز باید ابتدا فایل نصبی افزونه را دانلود و در اختیار داشته باشیم.

بنابراین در روش نصب افزونه در وردپرس از پیشخوان دو حالت داریم:

  • اول حالتی که افزونه  در مخزن وردپرس موجود است
  • دوم حالتی که فایل نصبی افزونه در اختیار است

 

نصب افزونه از طریق جستجو در مخزن وردپرس از پیشخوان

ابتدا حالت اول که افزونه وردپرس در مخزن وردپرس موجود است را بررسی می کنیم. برای نصب افزونه در وردپرس در این حالت وارد پیشخوان مدیریت و سپس افزونه می شویم. سپس بر روی افزودن کلیک می کنیم تا وارد صفحه نصب افزونه شویم.

افزودن افزونه در وردپرس

در این صفحه لیستی از افزونه های در دسترس نمایش داده می شوند. همچنین ترتیب لیست بر اساس محبوب ترین افزونه ها و توصیه شده ها و… نیز قابل مرتب کردن می باشد.

برای جستجوی نام افزونه نیز بخشی برای جستجو در بالای صفحه اختصاص یافته است. پس از پیدا کردن و انتخاب افزونه برای نصب کافی است بر روی هم اکنون نصب کن مقابل نام افزونه کلیک کنیم. پس از نصب دکمه فعالسازی نیز ظاهر می شود که می توانیم بلافاصله پس از نصب آن را فعال نماییم. به همین سادگی!

توجه: این روش نصب صرفا برای افزونه های رایگان موجود در مخزن وردپرس می باشد.

 

نصب افزونه از طریق فایل نصبی از پیشخوان

و اما حالت دوم. حالتی که فایل نصبی افزونه در اختیار است. فایل نصبی افزونه یک قایل فشرده معمولا zip می باشد. در صورتی که فایل نصبی افزونه را در اختیار داشته باشیم، برای نصب چنین عمل می کنیم. ابتدا وارد پیشخوان مدیریت می شویم. سپس به بخش افزونه ها می رویم و در ادامه روی افزودن کلیک می کنیم. در بالای صفحه روی بارگذاری افزونه کلیک می کنیم. بخشی برای آپلود فایل نصبی افزونه در وردپرس ظاهر می شود. بر روی انتخاب فایل کلیک می کنیم. سپس فایل را از سیستم خود پیدا و انتخاب می کنیم. پس از مدتی کوتاه با توجه به حجم افزونه و سرعت اینترنت ما، آپلود افزونه کامل می شود. بلافاصله پس از نصب با کلیک بر روی هم اکنون فعال کن، افزونه فعال می گردد. به همین سادگی!

 

آموزش نصب افزونه  از طریق هاست

نصب افزونه از طریق هاست مشابه نصب قالب وردپرس از طریق هاست می باشد. در ادامه، مقاله آموزش نصب قالب از طریق هاست را برای افزونه بازنویسی می کنیم. بدیهی است برخی از بخش ها مثل آدرس نصب افزونه در هاست و… برای افزونه متفاوت است که در ادامه به صورت اصلاح شده آمده است. ممکن است هاست شما حجم حداکثر آپلود برای یک فایل را محدود کرده باشد. در این صورت امکان نصب افزونه از پیشخوان ممکن است با خطا مواجه شود.

همچنین شاید به هر دلیل دنبال روش دیگری برای نصب افزونه باشید. اگر نگاه حرفه ای تری داشته باشیم نصب افزونه از طریق هاست راه حرفه ای تری می باشد. نصب افزونه از طریق هاست بسیار ساده است.

 

آپلود فایل افزونه در مسیر افزونه های وردپرس در هاست

برای نصب افزونه  از طریق هاست ابتدا باید فایل نصبی افزونه در دسترس باشد. فایل نصبی افزونه یک فایل فشرده معمولا zip است که حاوی فایل های افزونه می باشد. برای نصب افزونه ابتدا باید فایل فشرده افزونه را روی هاست آپلود نماییم. برای این منظور از طریق پنل مدیریت هاست یا از طریق ftp وارد مسیر افزونه های وردپرس در هاست می شویم. این مسیر در روت هاست یا home سپس فولدر public_html و در ادامه wp-content و در پایان plugins می باشد. به صورت زیر:

1
home/public_html/wp-content/plugins

 

نصب افزونه از طریق هاست با استخراج فایل فشرده

پس از آپلود فایل افزونه در فولدر افزونه ها کافی است آن را از حالت فشرده خارج نماییم. افزونه نصب می شود. به همین سادگی! برای فعالسازی افزونه وردپرس نصب شده فقط کافی است وارد پیشخوان شویم. سپس از بخش مدیریت افزونه ها افزونه را فعال کنیم.

 


موضوعات عمومی افزونه ,نصب ,وردپرس ,کنیم ,فایل ,هاست ,نصب افزونه ,از طریق ,افزونه در ,می باشد ,می کنیم ,مخزن وردپرس موجود ,وارد پیشخوان مدیریت ,اختیار داشته باشیم ,فایل فشرده افزونهمنبع

دکوراسیون داخلی و رنگ ها

دکوراسیون آشپزخانه

آنامیس

دکوراسیون داخلی

اهمیت طراحی وب سایت در دنیای امروز

وردپرس چیست؟

صنعت ساختمان

مشخصات

آخرین جستجو ها

فروشگاه کمد دیواری بازی های شرطی و شرط بندی حرفه ای ترین متخصص قلب شرق تهران NLP خرید اینترنتی قطعات بلدوزر D155 کانال دهم انسانی ، کانال دهمی ها ، کانال کلاس دهم انسانی ، کانال پایه دهم انسانی serviskaran مرکز سنگ آسیاب ارومیه کتابخانه دیجیتال فناوری سقز